SL Mekaniske logo
Søk
Close this search box.

Jobb hos oss

Hos SL Mekaniske er vi et team. Våre medarbeidere er løsningsorienterte, sertifiserte i sine fagfelt og kjennetegnes av høy fagkompetanse med gode rutiner for en ansvarsfull og trygg produksjon.

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige folk.

 

Det skal være godt å være hos SL Mekaniske. Godt fordi vi er et team som jobber mot det samme målet, og godt fordi våre gode rutiner gjør at vi kan ha stålkontroll.

Hos SL Mekaniske er vi i kontinuerlig utvikling og hos oss får du nødvendig kursing slik at du alltid er oppdatert innenfor ditt fagfelt.

Vi skal bli Norges grønneste leverandør av stålbygg. Det er kanskje et hårete mål vi har satt oss. Men det er et viktig mål for oss. Og vi er på god vei. Ta gjerne kontakt om du ønsker å bidra.

Godkjent lærebedrift

Vi ønsker å bidra til at unge skal få en god vei inn i bransjen. SL Mekaniske er godkjent som lærebedrift og det er derfor mulig å ta en rekke fagbrev hos oss. Vi tar imot lærlinger i både sveise- og platefaget, i tillegg til det nye byggmontasjefaget! Det er vi veldig stolte av – og faktisk er vi Rogalands første godkjente opplæringsbedrift innen byggmontasjefaget!

SL Mekaniske er også med i fagnemnda for byggetekniske fag. Vi er glade for å dele av vår kunnskap og sikre at den oppvoksende generasjonen fagfolk får best mulig opplæring.

Om SL Mekaniske

SL Mekaniske er leverandør av stål og fasader til bygg- og anleggsvirksomheter og stålkonstruksjoner til on- og offshoreindustrien.

Vi er fleksible og har alltid hatt fokus på kundens behov. Det har gitt oss fornøyde kunder og god vekst siden starten i 1994. Med lang erfaring, høy fagkompetanse og gode rutiner kan vi tilby en ansvarsfull og trygg produksjon.